Bebe vil til EM i Paris

 

Kathrine Bebe er ikke i tvivl om, hvad den store målsætning er for sæsonen 2020, og hvad hun drømmer om at opnå i sin aktive karriere.

 

Med et kast på 56.21 meter satte Kathrine Bebe den 29. juni 2019 dansk rekord, men det var faktisk ikke hendes længste kast i 2019. Den 30. august kastede hun 56.32 meter, men i mellemtiden havde hendes klubkammerat Lisa Brix kastet 57.11 meter, og dermed forbedret Bebes danske rekord. Netop de 57 meter har Bebe som et klart pejlemærke i 2020.

”Jeg vil til EM i Paris i 2020, og det kræver, at jeg kaster 57.00 meter, da kvalifikationskravet er blevet skærpet fra 56.00 meter til 57.00 meter.”

Bebe er ikke i tvivl om, at det er realistisk at kaste 57.00 meter, da hun har været længere ude end de 56.32 meter, som hendes personlige rekord lyder på, og målsætningen om EM er realistisk.

Diskos i 17 år

Som de fleste andre eliteatleter så træner Kathrine Bebe selvfølgelig hårdt for at indfri sine målsætninger. Det bliver til 15-20 timers træning om ugen, og hun nyder den variation træningen byder på.

”Jeg træner rigtig meget teknik og selvfølgelig også meget styrke, og jeg kan faktisk rigtig godt lide begge dele,” siger Kathrine Bebe, der har kastet diskos siden hun var 12 år gammel. Det er altså blevet til 17 år indtil videre, og det er 17 år, som har budt på mange store oplevelser.

”Hvis jeg skal pege på en oplevelse, som værende den største indtil videre, så må det være at repræsentere det danske landshold ved holdkampene, men jeg håber da på endnu større oplevelser i fremtiden, og det største kunne helt sikkert været deltagelse ved OL,” siger Kathrine Bebe.

 

Tre hurtige til Kathrine Bebe

  • Hvis du skulle dyrke en anden sportsgren, hvilken skulle det så være?

Svømning eller badminton

  • Hvem er dit forbillede indenfor atletikken?

Jeg har mange forskellige, nogle inden for teknik og andre inden for deres måde at være på, og hvordan de er rollemodeller for andre

  • Hvad laver du ved siden af atletikken?

Jeg er ingeniør, og jeg arbejder bl.a. med klimatilpasning i Zoologisk Have

 

Info om Kathrine Bebe

Fødselsdato: 27/01-91

Disciplin: Diskos

PR: 56.32