10491214_10152587718051181_5293397144129172735_n

 

Hvad er Ungdomsbestyrelsen?

Sparta Ungdomsbestyrelse (UB) repræsenterer de 14-23 årige atleter. UB er vores unge talenters mulighed for direkte at påvirke dagligdagen i Danmarks største og bedste atletikklub.

 

UB’s arbejder for at gøre Sparta til et optimalt sted at trives som ung. Vi arbejder for at skabe et godt miljø til gavn for atleter, både på og uden for banerne. Vi gør dette gennem at skabe sammenhold og gennemsigtighed.

 

Ungdomsbestyrelsen på de sociale medier

En af UB’s første skridt var at oprette facebook-gruppen SPARTA UNGDOM – kun for vores unge aktive. For at have et fælles forum, og en platform hvor interne nyheder kan deles, og hvor der opdateres om kommende arrangementer.

 

Du kan nu også finde os på Instagram under navnet ”spartaungdom”, hvor der løbende bliver opdateret af forskellige Spartanere.

 

Arrangementer

UB har afholder diverse fællesarrangementer, som Diamond League aftener, julehygge etc. Du kan følge al UBs aktivitet i vores årshjul, hvor du også kan finde vores budget, mødedagsordener og referater – det er DIN mulighed for at følge med i hvad vi gør for dig.

 

Vil du være med?

Ungdomsbestyrelsen er altid åbne overfor unge engagerede atleter, der vil være med til at påvirke Sparta mod det bedre. Kontakt Mikkel Roald-Arbøl på mail ([email protected]) for at høre nærmere.

 

Medlemmer

Frederik Schou-Nielsen – sprinter

Nikolaj Graves – mangekæmper

Laura Tølløse – springer

Augusta Frost – mellem/langdistanceløber

Albert Kuhlmann – mangekæmper

Mikkel Roald-Arbøl – træner og medlem af ungdomsudvalget